Facebook Pixel
0Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

|
0
Va rugam sa va autentificati

Product was successfully added to your shopping cart.

Povestea Pufinas

Poate că nimeni nu înțelege mai bine un părinte ca...un alt părinte. Așadar Pufinas a devenit un brand solid având la bază mai întâi de toate propria traire atunci cand am experimentat această aventură a vieții, de a fi părinte. O data cu nasterea celui de-al treilea membru al familiei, am inceput sa fim interesti tot mai mult de articole pentru bebelusi si implicit in special carucioare de copii. Fiind o firma importatoare am cautat brand-uri pe care sa le sustinem, sa le promovam si sa le reprezentam official in Romania. Brand-ul " BABYSPORTIVE”, "TUTEK” , "VERDI” SI "EXPANDER” .,toate acestea avand un renume foarte bun in randul clientilor din toata Europa. In timp am largit gama de articole.

Pufinas are un istoric deja pe această nișă; înființată din 2012, firma a pornit de la ideea de a oferi părinților tot ce au nevoie pentru copiii lor, la fiecare etapă de dezvoltare. Produsele regăsite aici sunt de mare ajutor, în primul rând pentru cei care sunt la faza de amenajare a cuibului și gândesc ceea ce va avea să fie și primul loc în care bebelușii cunosc dragostea și căminul lor - camera.

Regăsim o vastă gamă de patuturi bebe, cu prețuri avantajoase. Sunt lucrate din lemn, cu design minimalist și atractiv, excluzând vopseaua toxică. O grijă pentru detalii ne face să remarcăm că orice tip de pătuț regăsit aici, fie că vorbim de cele din lemn sau cele pliabile, are colțuri rotunjite și risc zero de accidentare.

Suntem  preocupați în mod constant să îmbogățim paleta de opțiuni. Cautăm produse sigure, practice și de calitate. Sunt în mare parte produse în UE. Doar la categoria de patuturi copii sunt regăsite sute de exemple, unele în set complet, în ofertă cu saltea inclusă spre exemplu. Alături de acestea regăsim cărucioare, produse de igienă, articole pentru mame, accesorii, mobilier pentru camera celor mici sau jucării nenumărate.

De ce sa alegeti Produsele noastre? Foarte simplu …
În scopul de a vă ajuta, vă răspundem la această întrebare

1. Oferim produse 100% sigure
- Se respecta toate normele de siguranta europene
- Nu conțin substanțe nocive și substanțe chimice care sunt periculoase pentru sănătatea dvs.
- Sunt 100% testate în laboratoare europene certificate în conformitate cu toate cerințele standardelor Europene
- Nu provoacă deficit în sistemul imunitar, dezechilibru hormonal, decese de cancer, sau stari care pot avea efect negativ asupra sistemului de reproducere sau care pot cauza alergii.

2. Confortabil, practic si util
Confortabil - făcut cu grijă pentru copii. Considerăm copii prioritatea noastra si producem numai produse de calitate, pentru confortul lor.
·Practic - oferim un portofoliu larg de produse, în conformitate cu gusturile diferite, nevoile și stilul de viață al părinților si viitorilor parinti.

In fiecare noua colectie vom include modele cu diferite funcții, astfel încât fiecare client poate alege cel mai potrivit produs.
·Utile - faciliteaza cresterea copiilor și sprijina dezvoltarea acestora

3. Raport rezonabil pret / calitate – calitatea perceputa conform pretului corect în segmentul mediu de pret.


4. Marci Polonia cu traditie – de 47 ani printre liderii din industria de îngrijire a copiilor

5. Stil distinct si concepte de design - In mod traditional aceasta a fost o caracteristică distinctă a brandurilor- elementele specifice de design, personalizate fiecarei firme, aspect si decoratiuni pe tesaturile produselor. Conceptul pentru fiecare produs este creat în studiouri de proiectare, pentru a se asigura că toate culorile și stilurile contribuie la dezvoltarea simțurilor copiilor și stima de sine a părinților lor.

Management strict și fără compromisuri fata de relatia cu clientul - fiecare reclamație este atent revizuita de echipa noastra, tindem mereu spre decizia optima pentru a satisface clientul nostru. Pentru o mai bună comunicare și transparență va îndemnam pe toți să ne contactati și să ne urmariti activitățile noastre pe retelele de socializare unde postam cele mai noi achizitii și pe www.pufinas.ro

Va invitam sa achizitionati produsele noastre in care avem incredere si pe care le recomandam cu toata convingerea ca sunt alegerea potrivita pentru dumneavoastra si pentru bebelusul dumneavoastra.