Chiar din primul an de viata al copilului, Mos Craciun este un personaj ce nu poate lipsi din peisaj. Pentru ca darurile Mosului trebuie sa corespunda cu varsta copilului, ne-am gandit sa va oferim cateva recomandari de cadouri pentru Craciun. Le puteti achizitiona direct de la noi din cadrul magazinului online pufinas.ro.

 

Covorasul de joaca

Pentru cei mai mici, chiar pentru cei nou nascuti, covorasul de joaca este o recomandare. Il gasiti aici. El reprezinta jucaria ce stimuleaza miscarea mainilor si picioarelor, dar si atentia. Puteti adauga cate jucatii doriti pe bara de care acesta dispune.

 

Setul cu semne rutiere si semafor

Un alt tip de jucarie recomandat de noi, de data aceasta pentru copiii mai mari, este cel cu doua semne de circulatie si un semafor. Daca vreti sa treceti la pasul urmator si anume traversarea strazii fara insotitor, atunci invatarea semnelor de circulatie prin intermediul unui joc va fi de ajutor. Puteti astfel stimula ca acest episod sa se transforme in realitate si deci puneti bazele increderii si cunoasterii, pentru ca cel mic sa exerseze.

 

Mai mult decat atat, pentru baietei acest cadou ar fi unul perfect, avand in vedere cat de pasionati sunt de masini.

 

Tabla rotativa din lemn

 

Mosul ar putea aduce anul acesta sub brad si o tabla rotativa din lemn cu Masha and The Bear. Este o tabla educativa pe care o pot folosi copiii individual, dar si impreuna cu voi. Puteti astfel sa stimulati tot felul de activitati pe care cei mici le desfasoara la gradinita sau scoala. Mai mult decat atat, tabla rotativa este perfecta pentru desenat, deci un motiv in plus pentru care peretii vostri sa respire usurati.

 

Papusile

Din lista de dorinte de Craciun ale fetitelor cu siguranta nu lipsesc papusile. Au ramas un cadou mult dorit din generatie in generatie. Asadar, fie ca vrea sau nu, Mosul trebuie sa aduca anul acesta si papusi. Noi recomandam papusa bebelus. O gasiti in cadrul magazinului nostru. Aceasta are 30 cm si este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani.

 

Stocul nostru de jucarii pentru copii este vast. Acestea au fost doar o mica parte din recomandarile noastre, urmand sa descoperiti restul singuri, accesand https://pufinas.ro/jucarii-copii.