Acomodarea bebelusului in orice tip de pat nu este un scenariu usor de urmat. Asadar, pentru cei cu un stil de viata activ, cei care calatoresc destul de mult, pot opta pentru un patut pliabil. Au marele avantaj de a-l putea transporta usor si de a oferi in acelasi timp confortul de care bebelusul are nevoie.

Patutul pliabil este tocmai varianta to go a unui patut clasic. Unii il aleg ca varianta principala, avand in vedere avantajele acestui tip de patut si pentru ca este o alternativa mai accesibila fata de alte optiuni. Oricum ar fi, astfel de patuturi sunt considerate perfecte pentru calatorii. Le include in oferta noastra desigur.

Patutul pliabil accesorizat complet

Niciodata nu se poate spune ca suntem pregatiti pentru a face fata provocarii a ceea ce inseamna sa fim parinti, nu-i asa? Putem insa incerca sa fim precauti si sa dotam camera copilului cat mai complex. Cu acest principiu ca si ghid, patutul pliabil cu toate accesoriile incluse este alegerea perfecta pentru cei mai precauti din fire.

Astfel de oferte pot include: copertina, roti, poate chiar si sistem de leganat, suport pentru accesorii, bara de jucarii, masa de infasat, baldachin, unele chiar si carusel. Oricat de complex ar fi dotat un astfel de patut, acesta are, datorita sistemului de pliere, o greutate redusa, poate fi compact impachetat si transportat facil.

Patuturile pliabile cu doua nivele

Pentru bebelusii de pana la 15 kg, o astfel de alegere este ideala. Acestea se vor adapta in functie de varsta. Pot avea si masa de infasat, detasabila, ceea ce face ca spatiul din camera bebelusului sa fie optimizat, intrucat nu vor mai fi necesare piese de mobilier extra, patutul jucand un rol doi in unu.

In functie de buget si preferinte si astfel de patuturi pot avea accesorii precum bara de jucarii. Ulterior poate deveni un tarc de joaca, salteaua putand fi scoasa din uz.

Patuturile pliabile au marginile protejate pentru a evita accidentarile, design adaptat, cu modele si printuri dragalase si intr-o paleta de culori variata, de la intens rosu la verde sau tonuri de maro, pentru toate gusturile.

Intreaga selectie de astfel de patuturi v-o punem la dispozitie in cadrul paginii noastre - pufinas.ro.