Toamna pare a fi un anotimp problematic in ceea ce priveste inumitatea copiilor. Pe langa medicamentele administrate pentru a preveni virozele respiratorii si felul in care camera copilului se prezinta joaca un rol extrem de important.

Factorul termic este extrem de important in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. De aceea, odata cu instalarea sezonului rece este extrem de important sa faceti o schimbare in ceea ce priveste lenjeria patului copilului. Noi am pregatit o multime de modele incantatoare in acest sens.

Bumbacul 100% este materialul perfect spre a fi folosit pe timpul sezonului rece!

Categoria noastra de lenjerii pentru patuturi contine doar piese din bumbac 100%. Bumbacul este un material care stimuleaza in totalitate factorul termic, insa fara sa creeze disconfort sau sa supraincalzeasca corpul.

Recomandarea noastra principala sunt seturile de lenjerie din 6 piese. Spre exemplu, setul HELLO BABY perna pentru patut umpluta cu vatelina antialergenica, fata de perna, pilota de pat, cearsaful, laterala mica, dar si laterala mare pentru patutul.

In ofera pentru aceasta toamna avem si lenjerii din 4, 5 si chiar 8 piese. Va invitam sa reveniti in cadrul magazinului nostru oficial dand un simplu click aici.

Bebe merita tot confortul din univers, iar confortul inseamna Pufinas!

Magazinul online este destinat juniorilor. Pentru ca suntem in plina toamna, intreaga noastra activitate se axeaza pe confortul bebelusilor. Dupa cum am enuntat si anterior, bumbacul este unul dintre materialele perfecte spre a fi folosite la confectionarea lenjeriilor pentru patuturile bebelusilor.

Puneti pe primul loc confortul celor mici. Lenjeria joaca un rol extrem de important, mai ales acum cand temperaturile variaza constant. Alegeti de asemenea doar lenjeria din bumbac. Variantele pe care noi vi le propunem promit sa va surprinda.

In cautarea modelelor de toamna? Ceea ce noi va punem la dispozitie va fi cu siguranta o incantare pentru juniori. Ca producatori si ca importatori va oferim garantia calitatii. Bumbacul este cel care domneste in categoria noastra de produse, iar ceea ce difera in tot acest context sunt modelele lenjeriilor pentru patut. Doar revenind in cadrul magazinului nostru oficial puteti intra in contact cu recomandarile noastre de lenjerii pentru toamna.