Așteptați primul copil și sunteți plini de entuziasm la gândul sosirii iminente? - ce faceți? Începeți cumpărăturile, desigur! Una dintre cele mai mari achiziții pe care le veți face pentru micuții dvs este căruciorul lor și cu atât de multe tipuri și mărci disponibile - veți fi copleșiți cand vine vorba de alegere!

Posibil sa va simțiți chiar depășiți atunci când vă confruntați cu nenumărate sisteme de călătorie, cărucioare pentru nou-născuți și cărucioare sport.

Ei bine, ajutorul este la îndemână cu ghidul nostru simplu de cumpărare pentru a găsi căruciorul dvs. perfect!

 1. Scaunul de mașină

Dacă căutați atât un scaun de mașină, cât și un cărucior atunci un cărucior cu scoică ( 3 în 1) este perfect, deoarece combină un carucior și un scaun de mașină. Nu numai că acest lucru înseamnă că veți avea un set asortat, dar ele sunt minunate atunci când vă mutați copilul din mașina în cărucior. Acest lucru îl face posibil scoica pe care o puteți scoate de pe cărucior și poziționa in mașină iar copilul dvs poate își poate continua somnul.

Lucruri de reținut:

Scaunele auto la cărucioarele 3 în 1 sunt, de obicei, grupa 0, astfel încât acestea vor dura de la naștere la aproximativ 6 luni (Scoica auto). Merită menționat faptul că indiferent dacă unele scoici sunt cumpărate cu totul separat - citiți astfel descrierile produsului cu atenție pentru a vedea  grupa de vârsta/kg în care se încadrează.

 

  1. Landou si parte sport

  Landourile sunt grozave pentru bebelușii nou-născuți, deoarece acestea permit copilului dvs. să se întindă într-o poziție sigură. Unele cărucioare se vor transforma într-un cărucior sport atunci când copilul dvs. este gata.

  Lucruri de reținut:

  Cărucioarele pot fi destul de mari, așa că trebuie să verificați dacă se vor potrivi atât în portbagajul mașinii dvs., cât și în cazul în care intenționați să îl depozitați în casa dvs. Luati in calcul si liftul daca este cazul. Măsurați bine deschiderea și apoi măsurați lungimea și lățimea lui. Este important să mergeți cu măsuratorile atunci cand achiziționati un cărucior.

   

  1. Cărucioarele sport

  Cărucioarele sport sunt ușoare, economice și practice.  Sunt ușor de închis, făcându-le perfecțe pentru a le pune în portbagaj pe lângă bagaje atunci când mergeți în concediu. Unele cărucioare sunt potrivite pentru nou-născuții până la trei ani.

  Lucruri de reținut:

  Nu toate cărucioarele sunt potrivite pentru nou-născuți, deci asigurați-vă că verificați acest lucru înainte de a cumpăra.

   

  Mai mult de unul?!

  Asteptati gemeni? Sau poate aveți doi copii sub vârsta de doi ani - dacă da, un cărucior duo va fi perfect pentru tine. Pe scurt, puteți să-i așezați pe micuți împreună cu un cărucior de două persone unul lângă altul sau unul în față și unul în spate. 

  Lucruri de reținut:

  Există multe modele disponibile în cazul în care ambele scaune pot fi complet înclinate, totuși este important de notat că nu toate cărucioarele de gemeni sunt potrivite pentru nou-născuți.

    

  Port-bebe

  Este posibil să nu fi considerat niciodată un port-bebe, dar sunt minunate să le folosești, astfel încât să poți rămâne liber atunci când ești acasă, când ești afară și în special în locuri unde este greu să iei un cărucior.

  Lucruri de reținut:

  Alegeți un port-bebe care să vă sprijine în mod corespunzător atât pe dvs., cât și pe copilul dvs., pentru a vă asigura că greutatea este distribuită în mod egal pe șolduri, prevenind durerea spatelui și a umărului. Asigurați-vă că are și o poziționare ergonomică pentru a-l menține pe cel mic în siguranță.

  Acum sunteți gata!

   

  Odată ce ați clarificat tipul de cărucior pe care îl căutați, puteți începe acum să vă concentrați asupra stilurilor, culorilor și modelelor care vă surprind ochiul! De la nuanțe clasice la culori și modele vibrante – există întotdeauna ceva pentru gustul tuturor.

   

  Caracteristici cheie dupa care să vă uitați:

  Este ușor de închis și utilizat ?

  Este important să verificați dacă căruciorul dvs. ales se va potrivi în portbagajul mașinii dvs. De asemenea, testați cât de ușor se închide și deschide - va fi o practică bună pentru atunci micuțul tău va fii pe lume. În cele din urmă, cu atât mai ușor se închide și deschide, cu atât mai bine pentru tine!

  Se manevrează ușor?

  Indiferent dacă veți fii în transportul public sau pe străzile și magazinele aglomerate ale orașului - asigurați-vă că acel cărucior este ușor de manevrat. Încercați să îl manevrați cu o singură mână pentru a obține o idee reală.

  Există coș depozitare?

  Când sunteți afara, un coș de depozitare este grozav pentru a vă depozita cumpărăturile sau pentru a ține păturile și jucăriile! Verificați cât de mare este coșul de depozitare și cât de ușor este să îl accesați.

  Limitele de vârsta?

  Cumpărarea unui cărucior 3 în 1 sau transformabil va extinde timpul în care îl puteți folosi. Când cumpărați un scaun auto, este important să rețineți că cel mic va depăși limita de kilograme așa că cel mai bine ar fii sa achiziționați unul cu o limită cât mai lungă.

  Nu uita…

  Există o gamă largă de accesorii disponibile, de la husă pentru picioare, husă de ploaie, suporturi pentru pahare și umbrele de soare - asigurați-vă că verificați ce include căruciorul ales înainte de a  plasa comanda!

   

  Mult noroc la  vânătoarea perfectă de cărucioare - suntem siguri că vă veți bucura de fiecare minut!