Carucioarele sport au fost gandite sa multumeasca chiar si acele mame mai active din fire. Au la baza principiul sistemului cu 3 roti, sunt pliabile, prezinta siguranta si sunt desigur rezistente pe termen lung. Pot fi folosite si pana la 3 ani. Dar sa vedem de ce astfel de carucioare ar fi alegerea potrivita.

-  Sunt o alternativa la modelele robuste

Cine adora, in general vorbind, stilul sport, va aprecia si carucioarele sport. Sunt o alternativa la modelele mai robuste, spre exemplu cele de tip 3 in 1. Nu au atat de multe componente, dar sunt mai compacte si mai practice.

-  Sunt ajustabile

Chiar daca nu au acele componente specifice pentru fiecare etapa de crestere, sezutul, spatarul si suportul pentru picioare se pot ajusta in 3 sau 4 pozitii, in functie de model. La sistemul de siguranta vorbim de prindere in 5 puncte.

-  Usor de manevrat

Au roti stabile si mai mici, virajele se fac usor si nu impun dificultati sau prea mult efort la utilizare. Usor de manevrat chiar si in timpul alergarii, la fel de usor vor fi si de depozitat si transportat - au sisteme de pliere de tip carte sau umbrela.

Avantaje

         Sunt mai accesibile la pret

Mai ieftine decat cele de tip 3 in 1 spre exemplu, preturile incepand cu 200 de lei - consultati stocul disponibil in cadrul paginii oficiale, https://pufinas.ro/.

         Posibilitate de a le folosi pe termen lung

Pot fi, de ce nu, acele carucioare mai simple si mai usor de folosit pentru care parintii opteaza in calatoriile ocazionale. In functie de model, sunt carucioare utile pana la varsta de 3 ani.

        Varietate de optiuni, functii si accesorii

Carucioarele sport sunt plaibile in sistem carte sau umbrela, pot avea incluse geanta, huse, suport pentru pahare printre altele. In gama noastra veti gasi carucioare sport de la Cangaroo, EasyGo, Euro Cart, Moni, Espiro etc. si varietate de culori.

Un carucior bine ales inseamna avantaj pe termen lung. Va asteptam in cadrul paginii noastre cu oferte, carucioare sport variate, confortabile pentru bebelusi, avantajoase pentru parinti.